© 2012 Peter Lundgren. All rights reserved. Björklinge BK - Alunda IBF  2012-12-17

Igår var jag mer supporter än fotograf då Alunda vann borta!

Jag var på en bortamatch med Alunda igår och jag måste säga att jag var mer en supporter än fotograf, men jag hade inte behövts som supporter då Alunda hade totalt övertag på supportersidan!
Allt detta gör att man måste än mer imponeras av det Alunda gör på sina hemmamatcher, det fanns inget arrangemang över huvudtaget kring Björklinges match och att då ta 40:- i inträde kändes som man mer jaga bort folk, nu betala jag 40:- för mig och min fru trots att jag lyckades smita in bakvägen, men som trevlig och göra rätt för sig person jag är idag så sa jag som det var och betala, men jag är tveksam att jag skulle ha betalat som Björklinge supporter, förstår den tomhet det var från den sidan, finns det hjärta i klubben!

Nu till matchen, Alunda tog tag i taktpinnen från början och verkligen försökte, men det är som tidigare lite trögt!
Man lyckades få in ett mål halvvägs in i första perioden, men efter det så var det fortsatt segt och lojt, såg ut som om ingen av spelarna ville ha bollen, man slängde ifrån sig den så fort man fått den!
Andra halvlek han knappt börja förrän Björklinge slängde in bollen i mål och krampaktigheten stod upp i öronen på Alundaspelarna, usch!
Björklinge gjorde även 2-1 innan Alunda satte lite fart och gjord 2-2 som förvanlades till 2-4 innan perioden var slut och det såg genast bättre ut, men så får Björklinge ett frislag 19,59 in i andra perioden till vänster om Alunda keepern och pang så är det 3-4, det som såg så bra ut tills dess, väldigt onödigt!
Men i sista så kom kämpatakterna fram och Oliwen gjorde 3-5 (finns på bild), även om Björklinge gjorde 4-5 rätt snabbt på så bet man ihop och coachningen från Alunda gav fart i laget och Kim kunde sätta 4-6 halvvägs in i perioden!
Sen åkte Kalle Förare på en utvisning som måste gå till historien som världens största filmning från Björklinges nr. 11, jag kan inte fatta hur domarna gick på den för om man följt matchen så har man hela tiden sett hur killen slänger sig i varje närkamp, förstår Kalles reaktion att vadå blir jag utvisad!
Men nu lönade sig inte detta brott utan Alunda kund slänga in 4-7 i tom kasse och Kim kunde fira sitt andra mål med klacken denna kväll, kändes nog skönt för Kim!