© 2012 Peter Lundgren. All rights reserved. _PEL2042

En weekend i Fulufjället

Helgen som var tillbringade vi i Fulufjället med likasinnade fototokar!

Vi kom att ha en fantastik helg med fotografering och bildvisning och utbyte av erfarenheter kring fotografering!
Vi börja redan på torsdagen och mellanlandade i Tällberg där vi bodde på Villa Långbers och hade det trevligt med en trerätter middag på kvällen, utsikten och maten är fantastisk! Rekomenderas.

Vidare på fredag åkte vi upp till Fulufjället som ligger i norra dalarna, när vi kom upp var redan tre av de andra som skulle vara med denna helg redan där och hade gjort en runda uppe vid Nationalparken. Vi slängde in sakerna på rummet och åkte sedan upp för att se oss omkring och ta några bilder, vi åkte sedan ned och började laga mat och då hade alla kommit som skulle vara med.

Vi såg på bilder under kvällen och pratade och skrattade medan vi åt och drack och hade  det allmänt trevligt.

På lördagsmorgonen var det tänkt att vi skulle upp tidigt och fota soluppgången, men det regnade så det vara bara att sluta ögonen en stund, det fick vänta till söndagen med soluppgångsfotandet!

Vi åt frukost och titta på lite mer bilder och väntade in att regnet skulle sluta, när det slutat begav vi oss upp till Fjället.

Vi gick mot Njupeskär, Sveriges högsta vattenfall och tog bilder på en det ena och en det andra, mitt på dagen samlades vi och grillade korv och därefter gick till fallet för att sedan gå en annan väg tillbaka vid startplatsen där blev det Lavskrike fotografering på alla möjliga sätt.
Det är en fantastisk fågel som inte är alls rädd utan det går att mata den direkt från handen, vi hade det kul som bara den.

På kvällen visade vi bilder och prata om fotografering och åt och drack gott!

Söndagen så var det fint väder så vi gick upp i ottan och åt frukost för att sedan åka upp och fotografera soluppgången.
När vi gjort det så stanna några och fotografera Lavskrikor medan mitt sällskap åkte ner för att packa ihop och städa, sedan åkte vi tillbaka för lite Lavskrikefotografering, vid 12 tiden bröt vi upp och åkte de 42milen hemmåt, en mycket trevlig helg börja lida mot sitt slut, men den kändes lång vilket var positivt!

2 kommentarer

 1. Skrivet 2 Okt &Tue, 02 Oct 2012 16:15:09 +000009q0000002012;12 klockan 16:15 | Permalink

  Härliga bilder från en härlig helg Peter!
  Riktigt trevligt var det oxå, oavsett vad vi sysslade med :-)

  • Peter Lundgren
   Skrivet 2 Okt &Tue, 02 Oct 2012 20:33:57 +000057q0000002012;12 klockan 20:33 | Permalink

   Ja Leif det var en perfekt helg, hoppas på fler av denna karaktär! ;)