© 2012 Peter Lundgren. All rights reserved. Alunda IBF - Björklinge BK 2012-12-14

Både Alunda och jag levererade!

Ja då vann äntligen Alunda hemma i borgen och t.o.m jag blev nöjd med lite av mina bilder för en gång skull!

Alunda lyckades vinna gårdagens match mot Björklinge, men det satt rätt hårt inne! Man spelade bra i första halvlek, med fart och endel finess, men det var lite tama avslut emellanåt!
Om första var bra så var andra krampaktig likt det varit i tidigare matcher, men som många andra tycker så är det svårt att sätta fingret på vad det är som inte riktigt stämmer!
Man fundera lite när 2-1 kom, nej inte igen, men man visade att man skulle vinna matchen och höll ihop det skapligt, även om Björklinge klev upp och checka och försökte röra till det för Alunda. I tredje så var det ett ställningskrig, men när sedan Björklinge drog på sig en utvisning så klev Oliwen fram och smällde in spiken till 5-3 så var det klart och Alunda kunde andas ut!

Själv så fick jag till bilder som jag är rätt nöjd med, några blev faktiskt lite så som man tänkt sig! Även om det är svårt när man inte kan styra vad som händer själv, så målar man alltid upp saker, att om han kommer där kan man ta den si och så och igår så lyckades jag ett par ggr att få till den biten och det kändes bra så nu är det kul ett tag igen! ;)

Kör hårt nu på måndag Alunda, kanske kommer in och kollar ev. knäpper några kort också!