© 2012 Peter Lundgren. All rights reserved. _PEL0987

Skämtet till bil var det…

…jag beställde en Astra och fick en JOKE bil, nej ja just det den heter Juke!

Astran skulle klara 2 stora och en liten resväska och då tycker man att Joken är lika, jo tjena mitt bena så lika de är!
Våra resväskor är inte ens fullstora och det får knappt plats en, hatthyllan böjer sig och var redan trasig när vi fick bilen!
Jag orka bara inte gnälla mer och nu byte jag till Hertz bara för att slippa allt strul, blir att prova ytterligare ett bolag nästa gång.

Allvarligt talat så undrar man vem som köper denna typ av bil, skulle aldrig komma på tanken att köpa den då den känns som leksak som ramlar sönder efter typ 3000mil. Växellådan är svårväxlad, backen får man slita i om man ens får i den och varje dag man tar den så smäller och låter det när man börjar rulla iväg för att sedan sluta. 110km/h och man tror man ska hamna i diket. SÄGER BARA JÖSSES!  Varför fajtades jag inte för en annan bil!