© 2012 Peter Lundgren. All rights reserved. Alunda IBF - Skutskärs IBK 2012-11-18

Bort blåst!

Alundas herrar hade ingen rolig söndag, ingenting fungerade och försäsongspelet är som bortblåst!
Det ser ut som motståndarna har gjort sin läxa för både i Rasbo matchen och nu mot Skutskär så checkar motståndarna hårt och högt på Alundas backar så att man kommer helt bort sig. Alunda blir så hårt pressade att det inte finns något anfall för de avslut man har är plockpotatis för motståndarna!
Känns som att det behövs en ny taktik, så det finns lite att fundera på i Alundalägret!

Det finns ljusglimtar och några i laget som verkligen kämpar och försöker! Sen är det alltid roligt att se bilderna efteråt för det slår aldrig fel, de spelare som man tycker gör en bra match är det mest bilder på.

Vad blev resultatet då jo Skutskär vann med 5-4.