© 2012 Peter Lundgren. All rights reserved. Alunda IBF - Rasbo IK 2012-11-02

Vad var det som hände?

Man kan inte låta bli att fundera på vad som hände, vad gick fel, varför gick det så här?
Svaret är att Rasbo gav Alunda en käftsmäll, man måste bara ställa sig upp och buga för man spela en perfekt innebandy match och fortsätter man så här så spelar man i Div 1 nästa år!
Bollen gick som på ett snöre mellan spelarna och matchens delikatess var när man slog en passningen i luften diagonalt genom Alundas försvar och på volly smällde man in den i mål, man bara häpnades WOW!
Jag tänkte redan då, det här vänder inte Alunda, man kom inte fram till mål och skapa några jättefarligheter utan bara skott utifrån!
I sista perioden så såga sig Rasbo igenom Alunda på ett av målen, tror det var 5 passningar från egen planhalva och sen bara sprätte man in bollen, imponerad!
Ska man säga något positivt om Alunda då så var det att man aldrig riktigt gav upp trots en uppförsbacke som bara blev brantare och brantare, Henke fick spräcka nollan i sista perioden så man fick med sig något!

Själv fortsätter ringrosten på Innebandy fronten, sen i varje situation, när allt är över tas bilden hur roligt är det!
Kom hem med 600 bilder och normalt kanske jag behåller 120-150 bilder, men igår så var det runt 50 bilder som blev kvar och då skulle jag kunnat kasta 20-25 till!