© 2012 Peter Lundgren. All rights reserved. Alunda IBF - Uppsala IBK 2012-08-24

Säsongspremiär för Innebandy !

Ja, då börjar innebandysäsongen rulla igång och som det varit sista året så bevakar jag Alundas Herrar!

Igår möte Alunda Uppsala IBK och det var ett sömnpiller och det verkligen märktes att det var försäsong!
Tidigare möten mellan dessa lag jag sett har det varit bra fart och kamp, att det nu inte var kamp det avspeglades i antalet bilder jag tog 250st på en hel match, det blir det på en period när det är fart!
Samtidigt har jag även med tiden försökt hålla ner antalet bilder, men händer det mycket och det är fart så rasar bildantalet iväg på både gott och ont!

Trodde ett tag i slutet av matchen att det skulle tända till lite när Putte braka ihop med en Uppsala kille och hela laget kom ut på plan men icke!

Matchen då ja 7-7 sluta den och det bjöds på mål och några höll bra klass så publiken fick lite valuta för den tjuga det kostade att gå in, man måste slå sig för pannan det var runt 100 pers och tittade på en träningsmatch, imponerande!

Spelmässigt var det tröga ben från båda lagen även om det blixtra till emellanåt, Alunda har några nyförvärv och det ska bli intressant att följa framöver, svårt att ha någon åsikt om dem nu, några av dem är med på många bilder, men det säger kanske inte så mycket denna gången då jag fokusera lite mer på att få bilder på dem!

Vi får se, ny match på tisdag!