© 2012 Peter Lundgren. All rights reserved. IMG_0398

Sticky Toffee Pudding och massor av Whisky!

Vi sa igår att vi inte skulle gå så mycket idag, men hur blev det med det!

Jo vi börja med att åka upp till Loch Muick och där blev det en rejäl morgonpromenad och lite bilder tagna, har försökt på mig en 360 så får vi se om den går att sy ihop!

Vi åkte sedan tillbaka till Ballater för lite shopping, 2 Whiskyn inhandlades!

Därifrån styrde vi bilen mot Pitlochry och The Well House, men innan Pitlochry så blev det ett stop på Edradaour och inhandlande av ännu mer Whisky och killen trodde inte riktigt på oss när vi sa vi skulle ha 4 av en sort och 3 av en annan -har ni provat dem fråga han – Yes Box sa vi – Oki sa han!
Var riktigt roligt då inte så många glider in och köper 7+1 lite bara sådär!

På kvällen åt vi på McKays som vanligt i Pitlochry och som vanligt måste jag äta deras Sticky Toffee Pudding gott gott gott, den är bäst även om det är lite lite med sås. Finns en kavalkad av bilder på efterrätter från veckan tagna med AjFånen!
Jag äter Sticky Toffee och Maria Strawberry Sundae…

De tre killarna som är porträtterade på en av bilderna sprang vi på uppe vid Lack Muick och han i mitten skrek FOTA MIG – FOTA MIG, det visade sig att han fyllde 65år idag och var överlycklig och lite förfriskad! ;)