© 2012 Peter Lundgren. All rights reserved. _PEL6821

Målet var tjäder, men kom hem med Pärluggla!

Har ägnat sista månaden åt att försöka hitta tjäderspel och det har gått upp och ned då jag även har varit sjuk en sväng så det inte har blivit så mycket sittande jag önskat samt att jag jobbat mer än jag räknat med!

Nattens bravader slutade med framsteg, även om de hade kunnat vara större då mina kära tjädrar blev störda av 2 framrusande vildsvin (troligen) som skrämde iväg de 3 nattvilande tupparna. Fick höra 2 spela lite på kvällen, den närmsta befann sig på max 15m från mitt gömsle.

Nu gick jag inte hem helt lottlös då vi sprang på en Pärluggla på vägen till gömslena som vi plåtade!

En kommentar

 1. Anders Forsberg
  Skrivet 2 Maj &Wed, 02 May 2012 13:57:08 +000008q0000002012;12 klockan 13:57 | Permalink

  Nu börjar den här webb/bloggsidan bli riktigt trevlig!
  Jag får layoutproblem nu. Om jag någonsin kommer igång med egen sida.
  Ugglan är litet för mörk men kul.

  /Anders