© 2010 Peter Lundgren. All rights reserved.

Fjollträsk för att se Brutus Östlings fantastiska bilder.

Idag åkte jag och min fru till Fjollträsk ”Stockholm” och tittade på Brutus Östlings fågelbilder i kulturhuset och det fanns flera härliga bilder på fåglar som verkligen var värda att åka och titta på.
Det är fantastiskt vad bilder blir bra när man skriver ut dem i lagom storlek, bilder gör sig bäst i storleken från 30x40cm till 60x90cm tycker jag. Man ska kunna titta på bilden med ett avstånd på någon meter och då se hela bilden, det är perfekt.
Sen förundras man också flera ggr av att man behöver ha tur och bli upptäckt av rätt person/personer för det finns de som har tagit lika fina bilder som Brutus, men ändå inte uppmärksammats på samma sätt!
Jag tar inte bort värdet av Brutus bilder på något sätt, han är väl värd att uppmärksammad för sina verk och efter att ha lyssnat på hans intervjuv inför utställningen, där han berättar att om han gör något så går han 110% för det.

Det är rätt givande att gå på utställningar som denna, man får en helt annan syn på saker och lär sig mycket.
En sak som jag tänkte på i Brutus bilder var att det fanns flera små detaljer i bilderna som gjorde det lilla extra och därmed lyfte dem.