© 2010 Peter Lundgren. All rights reserved.

Lördag och söndag = helg

Lördagen spenderades först på Dunrobin Castle och där såg vi på Falk uppvisning, det var en mycket härlig uppvisning som gjordes med 4 olika fåglar.
Snacka om coolt när det kommer en fågel strykandes över huvudet.

Vi gick sedan runt och tittade i slottet och man funderar verkligen hur man har kunnat bygga allt. Under tiden vi var på slottet så småregnade det nästan hela tiden utom när det var fågeluppvisning.

Efter detta så började vi åka söderut mot Loch Ness och sedan boendet i Spean Bridge. Vägen ner var lite blöt, fast vädret ändrade sig snabbt till det bättre och vi gjorde några fotostop. Det var verkligen härliga vyer vi bjöds på.

Nere vid Loch Ness gick vi runt och tittade vid Nessi Centre, men för min del så är det inget märkvärdigt.
Vidare söderut så hamna vi i Invermoriston där fanns det ett härligt vattenfall och en gammal bro samt en hydda så vi tog en promenad och tittade på härligheten. På vägen tillbaka så gick vi längs en äng med massor fasaner och 2 st tjurar där ägaren till tjurarna stod och klappa dem och retades med dem.

Efter det åkte vi mot boendet i Spean Bridge och vilket boende sedan, det var helt enastående. Det var 4 stjärnigt med guld stjärnor, toppklass med andra ord.

Söndagen starta med att leta upp en bensinstation, så det blev att åka till Fort William och tanka, en liten omväg men men vad gör det…
Efter det så började resan mot Pitlochry, vi åkte i Högländerna där vi hade Ben Nevis och de tillhörande bergen på höger. Vi passerade även slottet där Karl för sin Kilt är inspelad, även om det var på långt håll.
Vidare går färden mot Pitlochry, med några fotostop och beundran av naturen, vi åkte in till Dahlwinnie men det var stängt på söndagar. Så vi fick åka vidare till Pitlochry och där gjordes först ett besök på Edradour som är det minsta destilleriet i Scotland, där gör man allt för hand som på den gamla goda tiden. ;)

Efter rundan på Edradour åkte vi till boendet för incheckning och sedan bar det av ned på stan för att se vad som erbjöds där, söndag och många affärer stänger tidigt eller har inte öppet alls. Vi gick sedan till Mckays och käka och där åt vi grillad kyckling vilket var det godaste vi ätit på hela tiden.


Det ät gott med Guinness


Avslutar med en blomma.